A95 KAPPA

Project

A95 KAPPA

A95 KAPPA

Designed by Αθανάσιος Μπάμπαλης

Η καρέκλα KAPPA συνιστά μια ιδανική σύνθεση μεταξύ σύγχρονης αισθητικής και διαχρονικής άνεσης. Συνδυάζει τις χαρακτηριστικές γραμμές του Σκανδιναβικού design με το σχεδιαστικό ταπεραμέντο της Μεσογείου. Η καρέκλα Kappa αποτελεί ένα προϊόν που εντυπωσιάζει τον θεατή από κάθε οπτική γωνία, προκαλώντας ιδιαίτερα συναισθήματα. 

Κατασκευασμένη με ακρίβεια και προσοχή στην λεπτομέρεια, η KAPPA περιπλέκει με μοναδικό τρόπο τα όρια μεταξύ τέχνης και λειτουργικότητας. Η δομή της από μασίφ ξύλο δρυ, η χαρακτηριστική συνδεσμολογία της και οι κοίλες επιφάνειές της αναδεικνύουν την επιδεξιότητα έμπειρων τεχνιτών. Αυτό το ελαφρύ κάθισμα συνδυάζει την παραδοσιακή τέχνη κατασκευής επίπλου με την ακρίβεια και την τεχνολογία που παρέχουν σύγχρονες μηχανές κοπής CNC.

Η καρέκλα KAPPA συνδυάζει άψογα αισθητική και εργονομική υπεροχή, προσφέροντας μια τέλεια ισορροπία φόρμας και λειτουργίας. Είναι διαθέσιμη σε μια ευρεία γκάμα από φινιρίσματα και ταπετσαρίες. Σχεδιάστηκε από τον πολυβραβευμένο βιομηχανικό σχεδιαστή Θανάση Μπάμπαλη.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά 

Υ84 x Π58 x Β60

Υλικά

Μασίφ μέλιο, ταπετσαρία

Next