RIDEAU T166

Project

RIDEAU T166

RIDEAU T166

Designed by DEBONADEMEO

Το τραπέζι RIDEAU σχεδιάστηκε από το Ιταλικό design studio DEBONADEMEO και αποτελεί ένα haute couture design που αποπνέει κομψότητα και πολυτέλεια. Κατασκευασμένο με σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια, το RIDEAU συνδυάζει άψογα την ποιότητα και την τεχνογνωσία της anesis, καθιστώντας το μια διαχρονική προσθήκη σε κάθε χώρο.

Μέρος της premium σειράς anesis EDGE, αυτό το τραπέζι συμβολίζει την πολυτέλεια και τη φινέτσα. Το design του ισορροπεί αρμονικά μεταξύ του σύγχρονου και του διαχρονικού, αποτυπώνοντας τέλεια την μοντέρνα κομψότητα. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας δρυς ή και σε λάκα, το RIDEAU διαθέτει στη βάση του υλικά όπως γυαλί, αλλά και κυρτά μεταλλικά στοιχεία, τα οποία προσθέτουν μια μοναδική καλλιτεχνική πινελιά. Η ξεχωριστή απόχρωση της έντονης μπλε λάκας επίσης, συνδέεται με μια γαλήνια ατμόσφαιρα, φέρνοντας στο μυαλό την εικόνα των κρυστάλλινων νερών του Αιγαίου. 

Η πολυπλοκότητα στα υλικά —ξύλο, κεραμικό, γυαλί και μέταλλο— μαζί με τα κοίλα στοιχεία τόσο στο καπάκι όσο και στη βάση του τραπεζιού, φαίνεται να ρέουν το ένα μέσα στο άλλο, δημιουργώντας έτσι ένα προϊόν που ξεχωρίζει για το design και την κατασκευή του.

Οι Dario & Luca εμπνεύστηκαν από διάφορους κλάδους της τέχνης όπως το θέατρο, η αρχιτεκτονική και οι εικαστικές τέχνες, αλλά και τη ψυχολογία, δημιουργώντας έτσι μια σαγηνευτική σύνθεση design – το τραπέζι RIDEAU. Τα κοίλα γεωμετρικά στοιχεία αντανακλούν την αρχιτεκτονική του αρχαίου Ελληνικού και Ρωμαϊκού θεάτρου.

Το τραπέζι Rideau είναι κατάλληλο τόσο για οικιακά όσο και για επαγγελματικά project.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά 

Υ75 | 239 x 100
Υ75 | 220 x 100
Υ75 | 200 x 100

Υλικά

MDF, καμπυλωτά μεταλλικά στοιχεία, λάκα, κεραμική επιφάνεια στο καπάκι και 5mm securit extraclear γυαλί

Prev
Next