RIVANO M519

Project

RIVANO M519

RIVANO M519

Designed by Γιώργος Μπόσνας

Ο μπουφές RIVANO εντυπωσιάζει με τις κομψές καμπύλες του από ξύλο. Το minimal design του αναδεικνύει την πολυπλοκότητα των υλικών και της γεωμετρίας, αποτελώντας έναν εκπληκτικό εκπρόσωπο του σύγχρονου βιομηχανικού σχεδιασμού και της τέχνης της κατασκευής επίπλου.

Ένα design από τον βιομηχανικό σχεδιαστή Γιώργο Μπόσνα, ο μπουφές RIVANO συνδυάζει με άρτιο τρόπο διάφορα υλικά. Το ξύλο, είτε σε μορφή μασίφ είτε σε MDF, προσδίδει αυθεντικότητα, ενώ το κεραμικό στο επάνω μέρος του προσθέτει μια πνοή πολυτέλειας.

Τα κοίλα στοιχεία του RIVANO δημιουργούν ένα αντικείμενο που εκπέμπει αρμονία και κομψότητα, ενώ οι στρογγυλεμένες φόρμες και οι καμπύλες τον καθιστούν ιδανικό για κάθε χώρο. Επιπρόσθετα, προσφέρει άφθονο αποθηκευτικό χώρο, συνδυάζοντας κομψότητα με λειτουργικότητα.

Ο μπουφές RIVANO αντιπροσωπεύει την ουσία του οργανικού design που χαρακτηρίζει τη συλλογή RIDEAU. Είναι ένα εκλεπτυσμένο έργο τέχνης, προσφέροντας όχι μόνο αισθητική απόλαυση αλλά και λειτουργικότητα στον χώρο σας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

210 x 50 x 75 εκατοστά
Υλικά

Κατασκευάζεται σε: MDF με λάκα ή καπλαμά δρυς, συνδυάζοντας μεταλλικά στοιχεία και κεραμικό. Τα καμπυλωτά μέρη έχουν επένδυση από ξύλινο καπλαμά.

Prev
Next